Over ons

Een ervaring die wij willen delen!

Norwegian Wood Trading Company is importeur van unieke en praktische gereedschappen en producten uit Scandinavië. Echte kwaliteitsproducten waar wij exclusief importeur van zijn voor Nederland of een dealerschap mee hebben. Producten gemaakt door Scandinavische producenten die al decennia lang hun diensten bewijzen met een traditie en een eigen verhaal. Een echte aanwinst voor uw winkel of webshop.

In 2011 is Norwegian Wood Trading Company opgericht door Peter Koperdraad. Een Scandinavië liefhebber die in zijn tienerjaren zijn hart heeft verpand aan Scandinavië. Op zijn vele reizen kwam hij in contact met Scandinavische producenten en ontdekte de meerwaarde en voordelen van deze producten. Uit de voorliefde voor de Scandinavische cultuur is de behoefte ontstaan om meer mensen in contact te brengen met deze producten en de mogelijkheid te bieden deze te verkopen. 

Als betrouwbare partner zijn wij gericht op een lange en vruchtbare relatie met onze afnemers. Bij interesse komen wij dan ook graag in contact met u en uw (web)winkel. Ons bezoeken en gelijk even rondkijken in onze showroom ('s-Graveland) kan natuurlijk ook. Daarnaast zijn wij regelmatig te vinden op evenementen en beurzen. Wij bespreken graag de mogelijkheden!

 
   

achtergrond